Kotlet schabowy. Tradycyjny, czy może “podrasowany”? W dniu Kotleta Schabowego Paweł Mierzejewski – szef kuchni i właściciel restauracji – opowiada o “królu polskich stołów”. Smacznego!
Paweł Mierzejewski – szef kuchni i właściciel restauracji
- Damian Muńko

- Categories: Przepraszam, że tak wcześnie
Powiązane treści
Caritas przygotowuje wigilię dla osób samotnych i bezdomnych
Aurelia Adaszyńska
11 grudnia 2025
Jest rozporządzenie wojewody ws. fajerwerków
Marta Czechowska
11 grudnia 2025
Zmiany w prawie pracy. Staż pracy
Marta Czechowska
11 grudnia 2025
Skansen w Ochli inwestuje, m.in. w monitoring
Marta Czechowska
11 grudnia 2025
Visit Zielona Góra oferuje świąteczne prezentowniki
Jakub Mielcarz
10 grudnia 2025
Spotkanie "Pogańskie korzenie Bożego Narodzenia" już w najbliższy piątek
Jakub Mielcarz
10 grudnia 2025
W Droszkowie działa Koło Gospodarzy Wiejskich MEN
Aurelia Adaszyńska
10 grudnia 2025
Seniorzy wysłuchali wykładów na temat cyberbezpieczeństwa
Przemysław Kozubaj
9 grudnia 2025