Kotlet schabowy. Tradycyjny, czy może “podrasowany”? W dniu Kotleta Schabowego Paweł Mierzejewski – szef kuchni i właściciel restauracji – opowiada o “królu polskich stołów”. Smacznego!
Paweł Mierzejewski – szef kuchni i właściciel restauracji
- Damian Muńko
- Categories: Przepraszam, że tak wcześnie
Powiązane treści
Młodzież: Hejtowi mówimy NIE!
Przemysław Kozubaj
21 listopada 2024
Zielona Góra szykuje się na finał WOŚP
Bartosz Schaefer
20 listopada 2024
Trwa gra terenowa - GrajMY dla planeTY
Bartosz Schaefer
20 listopada 2024
„Malowana Kronika Zielonej Góry Roberta Jurgi” w MZL
Aurelia Adaszyńska
19 listopada 2024
W niedzielę w Zielonej Górze Targi Ślubne
Marta Czechowska
19 listopada 2024
Specjaliści: konieczna profilaktyka urologiczna
Marta Czechowska
18 listopada 2024
Nie zostawiajmy hulajnóg elektrycznych w poprzek drogi!
Jakub Mielcarz
17 listopada 2024
Rusza akcja "Torba charytatywna"
Jakub Mielcarz
17 listopada 2024