Kotlet schabowy. Tradycyjny, czy może “podrasowany”? W dniu Kotleta Schabowego Paweł Mierzejewski – szef kuchni i właściciel restauracji – opowiada o “królu polskich stołów”. Smacznego!
Paweł Mierzejewski – szef kuchni i właściciel restauracji
- Damian Muńko
- Categories: Przepraszam, że tak wcześnie
Powiązane treści
Zielonogórscy politycy o finansowaniu kąpieliska H2Ochla
Daniel Niemyt
18 maja 2024
W Zielonej Górze odbywa się Kwiatowa Gala [ZDJĘCIA]
Bartosz Schaefer
18 maja 2024
Matka i córka razem na straży [ZDJĘCIA]
Bartosz Schaefer
18 maja 2024
Łukasz Januszewicz oficjalnie szefem zielonogórskich strażaków
Aurelia Adaszyńska
17 maja 2024
Zespół Edukacyjny nr 2 w Zielonej Górze zaprasza na jubileusz 20-lecia istnienia placówki
Jakub Mielcarz
17 maja 2024
Sucho w zielonogórskich lasach. Leśnicy proszą o ostrożność
Aurelia Adaszyńska
16 maja 2024
Pożar ścioły w Cigacicach
Aurelia Adaszyńska
16 maja 2024
Nowy przystanek MZK w Zielonej Górze
Bartosz Schaefer
14 maja 2024