W „Dzień spaghetti” spytaliśmy fachowca o fenomen tego włoskiego dania w Polsce. Podpytaliśmy tez o najnowsze trendy w gastronomii oraz dowiedzieliśmy wreszcie to to znaczy „aldente”. Zapraszamy życząc wszystkiego smacznego na cały nowy rok!
Maciej Ostrowski – zawodowy szef kuchni, pasjonat gotowania
- Piotr Palczyński i Jarek Marek Sobański
- Categories: Przepraszam, że tak wcześnie
Powiązane treści
Ruszają kursy nauki i doskonalenia pływania
Marta Czechowska
18 listopada 2024
Specjaliści: konieczna profilaktyka urologiczna
Marta Czechowska
18 listopada 2024
Forum Kultury. Jak wykorzystać pomysły?
Marta Czechowska
18 listopada 2024
Robot da Vinci na chirurgii dziecięcej
Marta Czechowska
18 listopada 2024
KAŚKA SOCHACKA Ta Druga
Katarzyna Jankowska
18 listopada 2024
Gen. Skrzypczak: rakiety ATACMS pokonają putinowską propagandę, ale nie zmienią biegu wojny
Radio Zielona Góra
17 listopada 2024
Biden daje zielone światło Ukrainie na uderzenia w głąb Rosji
Radio Zielona Góra
17 listopada 2024
Ostre strzelanie w Zielonej Górze, ale to AZS UZ przyjmował ciosy
Marek Staniszewski
17 listopada 2024