W „Dzień spaghetti” spytaliśmy fachowca o fenomen tego włoskiego dania w Polsce. Podpytaliśmy tez o najnowsze trendy w gastronomii oraz dowiedzieliśmy wreszcie to to znaczy „aldente”. Zapraszamy życząc wszystkiego smacznego na cały nowy rok!
Maciej Ostrowski – zawodowy szef kuchni, pasjonat gotowania
- Piotr Palczyński i Jarek Marek Sobański
- Categories: Przepraszam, że tak wcześnie
Powiązane treści
Wesley Harris z Zastalu nadal poza grą
Jacek Białogłowy
22 stycznia 2025
Turysta w Karkonoszach zsunął się ze zbocza
Radio Zielona Góra
22 stycznia 2025
Trump stawia Rosji ultimatum. Chodzi o wojnę w Ukrainie. „Wkrótce nie będę miał innego wyjścia”
Radio Zielona Góra
22 stycznia 2025
Wystawa 100 lecia w Zielonej Górze i kolejne spotkanie z nowym juniorem Falubazu
Marek Staniszewski
22 stycznia 2025
Filip Bojko dwa razy na najwyższym podium turnieju OTK
Marek Staniszewski
22 stycznia 2025
Lechia wygrywa sparing w Lubinie
Jacek Białogłowy
22 stycznia 2025
Wymiana kopciuchów. Przyjmowanie wniosków w Zielonej Górze od lutego
Marta Czechowska
22 stycznia 2025
Weszła do kościoła i podpaliła Biblię. Wszczęto śledztwo
Radio Zielona Góra
22 stycznia 2025