W „Dzień spaghetti” spytaliśmy fachowca o fenomen tego włoskiego dania w Polsce. Podpytaliśmy tez o najnowsze trendy w gastronomii oraz dowiedzieliśmy wreszcie to to znaczy „aldente”. Zapraszamy życząc wszystkiego smacznego na cały nowy rok!
Maciej Ostrowski – zawodowy szef kuchni, pasjonat gotowania
- Piotr Palczyński i Jarek Marek Sobański
- Categories: Przepraszam, że tak wcześnie
Powiązane treści
PKP Intercity rozstrzygnie przetarg na 35 pociągów hybrydowych
Radio Zielona Góra
19 maja 2024
Krzysztof Bosak ostrzega przed dyrektywą budynkową
Radio Zielona Góra
19 maja 2024
"Nie dość blada królewna" - premiera w bibliotece Norwida
Marta Czechowska
19 maja 2024
IMGW ostrzega przed niedzielnymi burzami
Radio Zielona Góra
19 maja 2024
Trudne warunki w lasach
Aurelia Adaszyńska
19 maja 2024
Konsolomania - Endless Ocean Luminous
Piotr Kuśnierz
19 maja 2024
Trwa 9. Bieg dla Transplantacji
Aurelia Adaszyńska
19 maja 2024
Zwierzaki Bezdomniaki - Inicjatywa dla Zwierząt
Izabela Kwiatkowska
19 maja 2024